Onze visie

Over ons

We willen je wat vertellen over ons. Wie we zijn en waar we voor staan. We geven ons 100% voor elke opdracht en elke klant. Elke dag weer.

Bij Daisyfay Creations geven we om schoonheid en functionaliteit. We bieden eenvoudige maar effectieve ontwerpen, sterke kleuren en goed onderhouden websites. Hoe groot je bedrijf ook is, we werken hard om samen een oplossing te vinden die bij jouw bedrijf past. Daarom bieden we geen one-size-fits-all oplossing, maar luisteren we naar jouw wensen.

Onze kernwaarden zijn: luisteren, creatief ontwerp, eenvoudige oplossingen, eerlijkheid en hard werken.

Ga met ons mee op een creatieve reis!

Daisyfay Creations is opgericht door Brenda Waldekker. Naast het ontwerpen van websites, het onderhouden ervan en het creëren van huisstijlen, maakt ze graag haar eigen kunst en fotografie. Brenda is grotendeels autodidact en heeft meer dan 20 jaar ervaring in computergerelateerde & communicatie-werkzaamheden en een leven lang ervaring in creatieve ondernemingen. In haar vrije tijd houdt ze van koken, lezen, reizen, wandelen en het verzorgen van niet-menselijke dieren.

Wat is jouw verhaal?

Brenda Daisyfay Creations

Ons team

Ons team van freelancers heeft ruime ervaring met webdesign, WordPress, tekstschrijven en -redactie, nieuwsbrieven en socialmediacontent. Als digitale nomaden werken we afwisselend vanuit Nederland (Geldrop) en het buitenland aan onze website-klussen. We verblijven altijd op plekken met goed internet en werken aan al onze klussen via beveiligde internetverbindingen.

Ons contact verloopt voornamelijk via e-mail en Whatsapp. Het eerste kennismakingsgesprek doen we graag persoonlijk via Zoom of Skype. Voor klanten zijn we ook telefonisch bereikbaar.